Afwikkelen erfenis

Vaak komt een overlijden onverwacht en zeker altijd ongelegen. Van rechtswege gaan alle rechten en plichten van de overledene over op de erfgenamen, hen wacht een omvangrijke klus. Instanties moeten ingelicht worden; de woning worden verkocht; ontruimd; de inboedel verdeeld of geveild. Je staat voor moeilijke keuzes en een berg werk. Je voelt je verantwoordelijk en bent belast met de afwikkeling van de nalatenschap. Alle werkzaamheden kosten veel tijd en energie. Je bent niet vertrouwd met de materie en zoekt praktische hulp.

Wij helpen je met het uitvoeren van alle taken; We kunnen je terzijde staan; gedeeltelijk ontzorgen; maar ook kun je alles aan ons toevertrouwen. Met onze doeltreffende aanpak zorgen we voor een voortvarende en geldbesparende afwikkeling. Geld dat nabestaanden goed kunnen gebruiken, omdat een overlijden ook voor veel uitgaven zorgt. Neem contact met ons op voor alle hulp bij de afhandeling van een nalatenschap: Van het uitzoeken van de gehele administratie, het opzeggen van diverse abonnementen tot aan de aangifte erfbelasting en met inbegrip van alle andere werkzaamheden, zoals boedelafhandeling en adviezen.

De kosten

Ons uurtarief is marktconform en afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Wil je snel inzicht hebben in de kosten met betrekking tot jouw specifieke situatie, neem dan contact met ons op.

De voordelen

  • Een juiste erfbelastingaangifte kan erfgenamen duizenden euro's opleveren.
  • Wij ontlasten je met alle praktische zaken en helpen je de juiste stappen uit te voeren.
  • Wij ontzorgen alle betrokkenen.
  • Een deskundige en efficiënte afhandeling levert je geld en tijdswinst op.

 

 

Je
kunt
het
niet
nalaten