Erfzaken, je kunt het niet nalaten

Erfzaken regelt alles rondom jouw nalatenschap. Ze biedt praktische hulp en weet raad bij alle financiële, juridische en fiscale vragen. Alles op maat, precies zoals jij het wilt.

Na overlijden leef je als het ware door. In de harten en gedachten van je geliefden. Maar ook via je financiën en bezittingen. Zoals die oude foto van een geliefde, heel lang geleden op een ver strand, een gekoesterd muziekinstrument dat je dertig jaar hebt bespeeld, of een vermogen waarvan je vindt dat daar `later´ iets heel nuttigs mee mag gebeuren. Ook kan het zijn dat er nog profielen vindbaar zijn op het internet. Hoe regel je die zaken allemaal goed?

Of je nu particulier of ondernemer bent, iedereen die zijn erfeniszaken niet na wilt laten, zijn wij behulpzaam bij de voorbereiding, optimalisering en afwikkeling van de nalatenschap. Daarnaast ben je bij ons, voor een erfplan of advies, aan het juiste adres.

Uitleg over het logo van Erfzaken

De vlinder symboliseert de transformatie. Van rups tot pop, van pop tot vlinder. Erfzaken beweegt zich op het grensgebied van leven en dood. Mensen laten hun bezittingen na en leven daarmee voort in het leven van hun dierbaren.

Een goed gevoel

Voordat wij voor je aan de slag gaan moet je een goed gevoel bij ons hebben. Daarom kost een eerste kennismaking je helemaal niets en ben je altijd van harte welkom om je (erfenis)zaken met ons te bespreken. Natuurlijk zijn wij ook via de digitale weg bereikbaar. Je kunt ons bellen, mailen of bij ons terecht via social media, zoals twitter en Facebook. Ben je niet in staat om bij ons langs te komen, dan stappen we gewoon in de auto om jou te bezoeken. (wel rekenen we je daarvoor een bescheiden bijdrage in de benzinekosten aan) Binnen onze organisatie zorgen wij voor één aanspreekpunt voor al je zaken. We hebben geen verborgen kosten, omdat we onze tarieven helder en duidelijk communiceren. Bij ons weet je waar je aan toe bent voordat we voor je aan de slag gaan. Jouw erfzaken mag je toevertrouwen aan mensen waar jij je goed bij voelt en die verstand hebben van erfzaken.

Wat wij doen

Alle werkzaamheden die je zelf niet kunt of wilt doen laat je met een gerust hart over aan ons. Wij bieden praktische hulp en we weten raad bij alle financiële, juridische en fiscale vragen rondom nalatenschappen.

Regeren is vooruitzien

Het is verstandig om je levenseinde en je erfenis goed voor te bereiden, voordat het te laat is. Je persoonlijke wensen en doelstellingen zouden als uitgangspunt kunnen gelden. Als je helemaal niets regelt dan ontstaan er wellicht allerlei problemen. Denk maar aan de situatie wanneer je nabestaanden helemaal niets of weinig zouden weten van wat je wilt. Wanneer je niets hebt besproken of vastgelegd zijn je wensen niet bekend bij je nabestaanden. Wil je weten wat je allemaal kunt regelen voor het levenseinde? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Steun en toeverlaat

Veel mensen hebben de weg naar ons al gevonden en hebben ons ingeschakeld bij verschillende vraagstukken. Niet alleen zijn wij deskundig, maar we nemen ook praktische zaken voor je uit handen. Erfzaken adviseert over vermogensoverheveling (estate planning) en schenkingen. Wij verzorgen ook je aanvraag voor bewindvoering en beheren nalatenschappen.

Je
kunt
het
niet
nalaten