Bewindvoering en mentorschap

Wanneer een naaste mentaal niet langer in staat is voor zichzelf te zorgen, kan het nodig zijn om bewindvoering en/of mentorschap aan te vragen. Erfzaken kan je daarbij helpen en desgewenst de gehele aanvraag in gang zetten.
Ben je bewindvoerder, mentor of curator voor een naaste of familielid en kun je hulp gebruiken bij bepaalde verzoeken aan de rechtbank of het opstellen van de jaarlijkse verantwoording, dan kunnen wij je daarbij helpen.

Erfzaken als je bewindvoerder

Erfzaken treedt regelmatig op als bewindvoerder. Zoek je een bewindvoerder voor (testamentair) bewind, dan ben je bij erfzaken aan het goede adres.

De onderbewindgestelde als erfgenaam

Wanneer de onderbewindgestelde erfgenaam is, zit je als bewindvoerder met allerlei vragen. Naast diverse correspondentie met de rechtbank, stelt de wet eisen aan de wijze waarop de bewindvoerder namens de erfgenaam moet handelen.
Waar krijg je mee te maken en welke mogelijkheden zijn er? En kan een onderbewindgestelde persoon eigenlijk zelf een testament laten maken? Wij kunnen je helpen met al deze vragen en zoeken, samen met jou, naar een oplossing.

Wat kost het

 

 
Disclaimer
Copyright SolidForm Web Solutions 2012

 

Je
kunt
het
niet
nalaten