Erfzakelijk, voor ondernemers

Binnen erfzaken behandelen wij ook de erfrechtelijke zaken op ondernemersgebied. Of je nu een ZZP-er, een vennoot binnen een V.O.F. of directeur aandeelhouder bent van je eigen B.V., wij van erfzaken denken met je mee waar het het erfzakelijke deel van je onderneming betreft. Zo hebben we voor ondernemers ook het erfzaken dossier en zullen we bij de opmaak van je erfplan te allen tijde je onderneming betrekken. Voor ondernemers is het nog belangrijker dat erfzaken goed zijn geregeld. De continuïteit van het bedrijf kan in gevaar komen als de ondernemer (tijdelijk) uitvalt. Van belang is ook dat fiscaal en financieel de onderneming verbonden is met de persoon en er dus rekening moet worden gehouden met alle gevolgen. 

In onze adviezen aan ondernemers werken we nauw samen met je accountant, boekhouder en financieel adviseur. We zien je onderneming in het licht van je persoonlijke belangen en zullen de gehele situatie in ogenschouw nemen.

Binnen het erfzaken dossier slaan wij desgewenst ook alle bedrijfsmatige zaken op en schrijven de regie voor aan de interim bestuurder, zodat de onderneming niet direct ophoudt te bestaan. De eventuele bedrijfsoverdracht kunnen we tevens begeleiden. 

 

 

 

Je
kunt
het
niet
nalaten