Erfzaken dossier

Iedereen kent wel de voorbeelden van nabestaanden die niet weten of de overledene gecremeerd of begraven wilde worden. Wensen die niet bekend zijn, wachtwoorden die zoek zijn of documenten die nergens zijn te bekennen. Soms maken erflaters onbewust van hun nabestaanden spoorzoekers. Wie zijn erfgenamen een zoektocht wil besparen onderneemt beter bij leven al actie. Ons erfzaken dossier biedt uitkomst voor dergelijke problemen. Niet alleen na overlijden, maar ook in  situaties waarbij mensen tijdelijk zijn uitgeschakeld heeft het vele voordelen. Zo is het dossier ook goed bruikbaar tijdens het leven.

Wat is het

Simpel gezegd: Een veilige opslagplaats van al je relevante gegevens. Maar ook, een leidraad voor je erfgenamen of executeur. Een bewaarplaats voor alle belangrijke documenten. Je (levens)testament, huwelijksvoorwaarden, aangiften belasting, kopieën van belangrijke documenten, informatie over social media en internetaccounts, veilig opgeborgen voor het geval dat nodig is. Je schrijft daarmee zelf de instructies voor als er onverhoopt iets naars voorvalt. We zien daarbij niets over het hoofd en zorgen ervoor dat altijd duidelijk is wat je wensen zijn in onverhoopte situaties. In geval van een calamiteit, zoals brand, Alzheimer of een overlijden, zijn je gegevens vindbaar en beschikbaar. 

Erfzakelijk voor ondernemers

Speciaal voor ondernemers bieden wij een dossier op maat aan, waarin we met je meedenken wat er met de onderneming moet gebeuren als je er niet meer (bij) bent. Alle zaken rond je bedrijf leggen we vast en we zorgen dat, in geval van een calamiteit, de continuiteit van je onderneming wordt gewaarborgd. Na het registreren van alle gegevens checken we of huwelijksvoorwaarden, firma-akten en verzekeringspolissen naar wens zijn opgesteld èn op elkaar zijn afgestemd. Het ondernemers-dossier is een mooi instrument om de eerste stappen te zetten naar een bedrijfsopvolging.

De kosten

Het erfzaken dossier: Dit is maatwerk en de veilige opslag verzorgen wij. We nemen samen met jou alles stap voor stap door, geven tussentijds tips en leiden je door alle mogelijkheden heen. Wanneer wij zaken constateren die, wat ons betreft, optimaler kunnen zullen we dat met je bespreken. Het erfzaken dossier is er vanaf € 495,- incl. BTW.

Regelmatige Update: Wij hebben rekening gehouden met het feit dat je gegevens wel eens wijzigen gedurende je leven. Ieder jaar nemen we, indien je dit wenst, contact met je op om eventuele wijzigingen in je wensen of gegevens door te spreken en in je dossier aan te passen. De jaarlijkse update verzorgen wij vanaf € 25,-  incl. BTW.

De voordelen

Je hebt altijd een back-up en overzicht van alle belangrijke zaken. Wij slaan al je wensen en instructies veilig op en leggen alle relevante zaken naar behoefte veilig vast. Wij zullen na overlijden de (erfgenamen of) executeur toegang tot je gegevens verschaffen. Na een calamiteit zijn alle gegevens direct beschikbaar. Geen zoektocht meer naar lijstjes,  geschriften of (uitvaart)wensen. Geen onzekerheid meer bij nabestaanden; alles is tot in detail beschreven en bekend. Wijzigingen kunnen altijd aangebracht worden.
 

Je
kunt
het
niet
nalaten