Jouw erfeniszaken

Je hoeft er niet dagelijks bij stil te staan, toch krijgt ieder mens vroeg of laat met erfzaken te maken. We kunnen het niet mooier maken dan het is, het is de realiteit. Alles dat een mens heeft verzameld,  vergaard, opgebouwd en gespaard zal overgaan op de erfgenamen. Al je rechten en plichten erven over op je nabestaanden. Wie gaat al je bezit afhandelen en beheren? Wie gaat zorgen dat je huisdier een nieuw thuis krijgt? Wat is er in financiële zin voor je partner en kinderen geregeld? En wat moet er gebeuren met je huis, je bedrijf? Voor je nabestaanden begint er dan een tijd van alle zaken regelen en misschien moeten ze wel op zoek naar alles dat jij achterliet?

Tegenwoordig is het leven ingewikkelder dan honderd jaar geleden. Veel zaken bewegen zich in de digitale wereld; papieren bankafschriften maakten plaats voor digitale exemplaren. Belangrijke documenten staan opgeslagen op onze computers, externe harde schijven of in de cloud. E-mails, inlogcodes en social media zijn ons leven binnen gekomen. Kunnen jouw naasten alles vinden als er ooit iets gebeurd? Of zullen ze tevergeefs zoeken naar jouw gegevens? Gaan er belangrijke gegevens of foto's verloren, simpelweg omdat de nabestaanden niet wisten dat ze er waren?

Je kunt je erfenis nu al regelen door tijdig na te denken wat je wilt en uitvoer te geven aan je wensen. Dat kan vandaag al en je zult het werkelijk voor je naasten en nabestaanden makkelijker maken. Of je nu particulier of ondernemer bent, wij kunnen je in alles begeleiden en zorgen voor een optimale voorbereiding.

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Aarzel dan niet direct contact met ons op te nemen.

Je
kunt
het
niet
nalaten