Over Erfzaken

Erfzaken is een organisatie waarin menselijkheid, professionaliteit en daadkracht hand in hand gaan. Binnen erfzaken draait alles om jou. Jouw wensen, jouw doelstellingen en jouw uitgangspunten zijn ons uitgangspunt bij ieder advies en al onze werkzaamheden. Natuurlijk houden we altijd rekening met de (wettelijke) mogelijkheden en is de hoedanigheid waarin wij werken bepalend voor de richting die we uit kunnen gaan.

Erfzaken is toegankelijk voor iedereen die van onze kennis en expertise gebruik wilt maken. Erfzaken besteedt haar opdrachten uit aan geselecteerde professionals die onder de vlag van erfzaken mogen werken. We maken daarbij gebruik van een zeer strenge selectie en stellen hoge kwaliteitseisen. Zo moeten professionals van onbesproken gedrag zijn, mag er geen sprake van belangenverstrengeling zijn met andere organisaties en moet er een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zijn afgesloten.

Erfzaken professionals hebben allemaal onze gedrags-en integriteitscode ondertekend.

Erfzaken is de optelsom van alle zaken die tot een nalatenschap behoren: Onroerende en roerende goederen, geld en goed, kunst en juwelen, maar ook de wensen van de uitvaart en het erfgoed vinden wij belangrijk. Wie weinig bezit laat evengoed een spoor van herinneringen achter, een spoor van foto's, geschriften en zaken op het internet. Moderne mensen laten moderne erfenissen achter. Binnen je wensen rondom jouw erfzaken behoren ook de wensen van je online profielen en accounts.

Ieder mens krijgt vroeg of laat met erfzaken te maken en wij zijn van mening dat de hulp rondom erfzaken dan ook voor iedereen moet zijn, laagdrempelig en toegankelijk. Wij van erfzaken stellen dan ook ons hart en onze deuren open voor iedereen. Je bent altijd welkom bij erfzaken.

 

Je
kunt
het
niet
nalaten