Erfzaken cliënten

Op deze pagina zouden reacties kunnen staan van cliënten over onze dienstverlening, onze manier van werken en onze expertise.
Anno 2014 kiezen wij er bewust voor om geen openbare referenties te noemen op deze website. Vanuit onze integriteit en de waarborging van de privacy van onze cliënten past dit ook veel beter bij onze filosofie.

De mening van onze cliënten is en blijft wel belangrijk voor ons. Het geeft ons de mogelijkheid om voortdurend te werken aan onze kwaliteit. Wij ontvangen onze klantreferenties via klant tevredenheids onderzoeken. Op deze manier verkrijgen wij inzicht hoe klanten onze dienstverlening ervaren en waarderen. Los van dat onderzoek merken wij vooral in het contact met onze klanten hoe zij over ons denken. Wij werken aan een goede verstandhouding met onze cliënten. Je mag ons altijd zeggen hoe je ons en onze diensten ervaart of hebt ervaren. (Zelfs als er eens iets niet naar wens gaat dan horen we dat graag snel  zodat we dat meteen kunnen oplossen.) Met jouw waardevolle reactie wordt altijd iets gedaan, maar we plaatsen je reactie niet op onze site.

Ben je zo tevreden dat je graag aan anderen wilt vertellen wat wij kunnen betekenen voor hen, meldt jezelf dan aan als actieve referentie. (Een referent kan bijvoorbeeld op verzoek gebeld worden door toekomstige klanten die graag anderen willen vragen hoe wij voor hen hebben gewerkt.)  

 

Je
kunt
het
niet
nalaten