Wie regelt

jouw

erfzaken?

Erfzaken: adviseren én realiseren
vanuit één centrale regie

Na jouw overlijden moeten jouw nabestaanden ineens de meest uiteenlopende zaken uitzoeken en regelen. Jouw uitvaart, de erfenis, de financiën, de erfenisbelasting, de inboedel, enzovoort. Dé kracht van Erfzaken? Onze ervaren Erfmeesters verzorgen en regisseren voor jouw nabestaanden al die werkzaamheden.

 

Vanuit één plan en één centrale regie

 

Vanuit één plan en één centrale regie ontzorgen wij hen volledig bij de afwikkeling van jouw nalatenschap. Dit doen wij op basis van het nalatenschapsplan dat Erfzaken met jou bij leven en welzijn heeft opgesteld. Van het meest ingewikkelde fiscale detail tot en met praktische zaken zoals de uitruiming van een woning en het opzeggen van abonnementen. Kortom, integrale ontzorging. Van complex tot praktisch.

 

Jouw Erfmeesters van Erfzaken: eerste vertrouwenspersoon en aanspreekpunt

 

De Erfmeesters van Erfzaken regelen alles voor jouw nabestaanden na jouw overlijden. Na jouw dood zijn er veel mensen actief; de notaris, de begrafenisondernemer, de financieel specialist, de taxateur, de testament executeur, enzovoorts. De Erfmeesters van Erfzaken hebben én houden het overzicht, Zij coördineren en sturen iedereen aan na een overlijden. Met andere woorden: De Erfmeesters van Erfzaken voeren de regie. Dit betekent dat wij alle facetten van de nalatenschap afhandelen. Zijn we niet volledig ervaren en kundig op een specifiek deelterrein? Dan schakelen wij hiervoor ons bekende en vertrouwde specialisten in. Kortom, wij nemen jouw nabestaanden alle zorg uit handen. Wij zijn zowel hun eerste vertrouwenspersoon als aanspreekpunt. Voor jou nú al een geruststelling, bij leven en welzijn.

 

Ontmoet de drie Erfmeesters van Erfzaken

 

De drie Erfmeesters van Erfzaken zijn Mr Hans Bosch, Mr Michel Esselink en Laura Siekerman. In vogelvlucht stellen zij zich graag aan jou voor.

Mr Michel Esselink
de vertrouwde vakman

 

Fiscalist én adviseur in hart en nieren. Altijd aimabel overleggend, goed de zaken regelend. Op een ontspannen en prettige wijze in de samenwerking. Want Michel is vertrouwd, een vakman, en luistert eerst voordat hij adviseert. Op jouw reis door het leven en daarna is Michel de gids voor al jouw geld en goederen. Jouw zaken voor nu, later én daarna goed voor elkaar.

 

Mr Hans Bosch

goed luisteren, gericht adviseren

 

De ervaren specialist Hans Bosch biedt ondernemers en particulieren fiscaal, financieel en juridisch altijd een goed verhaal. Thuis op vele belastingtechnische terreinen, vooral ook als het gaat om de opstelling en afwikkeling van jouw erfenis. Met een inhoudelijk stevig houvast bij de vaak complexe en onduidelijke wetgeving. Een goede luisteraar die vervolgens gericht adviseert.

Laura Siekerman

invoelend & doortastend

 

Laura is de ervaren en invoelende kracht bij Erfzaken die bij de afhandeling van een nalatenschap in de voorhoede alle praktische zaken regelt en communiceert. Toegankelijk, goed op de hoogte en altijd invoelend en doortastend. Uw eerste aanspreekpunt in moeilijke tijden…

Neem contact op

Onze Erfmeesters

je kunt het niet nalaten

 

Coronaprotocol

 

Cover van boek 'De week na de cake'. Tips en informatie voor eflaters en nabestaanden.
Cover van boek 'De week na de cake'. Tips en informatie voor eflaters en nabestaanden.
Cover van boek 'De week na de cake'. Tips en informatie voor eflaters en nabestaanden.