top of page
Hond kijkt door een raam met regendruppels en wacht op zijn baasje. Erfzaken

Wat gebeurt

er met jouw

maatje?

Wat doet Erfzaken voor jou? Dat beslis jij zelf…

Kwaliteit van deze tijd

De voorbereiding en de afwikkeling van de nalatenschap kun je maar één keer goed doen. Vergissingen zijn uit den boze. Dus levert Erfzaken kwaliteit van deze tijd.

Eerlijk en transparant

Eerlijk en transparant zijn maakt onze samenwerking op een emotioneel essentieel moment in het leven van jou of jouw nabestaanden zeer waardevol.

Jij beslist zelf hoe jij jouw samenwerking met Erfzaken start en verder inricht. Dat geeft je alle vrijheid van beslissen. Hóe wij het doen? Dat is net zo cruciaal als wát wij doen.

Puur, authentiek

Erfzaken is een organisatie die opereert vanuit de inhoud. Wij vertalen ingewikkelde processen in duidelijke, begrijpelijke taal. We zijn open en eerlijk en blijven puur en onszelf. 

Geen mens is gelijk. Ieder leven is uniek. Dus levert Erfzaken bij de opstelling én afhandeling van nalatenschappen altijd maatwerk vanuit de menselijke maat. 

Altijd maatwerk vanuit de menselijke maat

Je kunt Erfzaken inschakelen voor de afhandeling van elke nalatenschap waar jij mee krijgt te maken. 

Zowel door ons als door derden opgestelde erfenissen

Voor alle praktische zaken rondom de afhandeling van een nalatenschap werkt Hans Bosch als Erfmeester nauw samen met de taxateur, notaris, hypotheekadviseur, verzekeringsagent, advocaat, woningontruimer, makelaar, klussendienst, veilingbedrijf en inboedelopkoper. 

Netwerk van intens vertrouwde partners

Erfzaken treedt voor jouw nabestaanden op als executeur of heeft een coachende rol bij het afwikkelen van jouw nalatenschap. Voor welke optie je ook kiest: jouw nabestaanden blijven altijd onze volledige ondersteuning behouden.

Wij de testament executeur of jouw nabestaanden?

Wij scheren al ons werk niet over één kam, maar offreren eerlijk en inzichtelijk per deelwerkzaamheid. Voordat wij aan het werk gaan weet jij wat je van Erfzaken mag verwachten en wat het jou gaat kosten.

Kijk voor nog meer antwoorden over je erfzaken bij veelgestelde vragen.

Eerlijke tarieven per werkzaamheid

bottom of page