top of page

De gratis Quickscan

De week na de cake


Erfzaken is blij verrast dat het boekje “De week na de cake” zoveel is aangevraagd. Het is fijn om te ervaren dat wij blijkbaar voorzien in een behoefte. In dit boekje leggen onze Erfmeesters op begrijpelijke wijze uit wat er allemaal komt kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap. Vaak wordt door het lezen van deze materie geprojecteerd op de eigen situatie. “Wat betekent deze situatie nu voor mij?”. Om die vragen goed te kunnen beantwoorden, is het belangrijk alle feiten en omstandigheden goed duidelijk te hebben alvorens conclusies te kunnen trekken. Op dat moment wordt het voor “een leek” pas echt lastig en/of moeilijk. Het is niet iedereen gegeven om notariële akte zoals testamenten en akten van verdeling goed te kunnen lezen en te doorgronden. Dat is wel de specialiteit van onze Erfmeesters. Daarom helpen we jou op weg door het aanbieden van een Quickscan. Een snelle beoordeling zonder kosten waarbij op hoofdlijnen duidelijkheid ontstaat. De Quickscan geeft je heel snel duidelijkheid over jouw vragen. Als die duidelijkheid er is dan geeft dat rust. Als die duidelijkheid ontbreekt dan moet je er waarschijnlijk wat mee om die rust te creëren.


Wat houdt die Quickscan nu precies in?

Onze Erfmeesters zijn praktisch ingesteld en zijn gezegend met een luisterend oor. Daarom is het handig om even telefonisch contact op te nemen. Wij horen in het kort aan wat de feiten en omstandigheden en de te beantwoorden vragen zijn. Wanneer daarvoor stukken moeten worden uitgewisseld kan op dat moment worden afgestemd welke stukken dat zijn. Veelal zal het gaan om een aangifte erfbelasting, testament(en) of een akte van verdeling. Het kan zijn dat je liever een mail stuurt (al dan niet met bijlagen) en op die manier je vragen duidelijk maakt. Ook kan het zijn dat je liever eerst kennis maakt en kijkt of je wel een klik hebt of niet. Het gaat uiteindelijk om vertrouwelijke informatie. Je kan dan een afspraak met ons maken bij ons op kantoor.


Lang verhaal kort: in alle situaties krijg je van ons een eerste korte analyse op jouw erfrechtelijke vraag. Zonder kosten. Vraag de gratis Erfzaken Quickscan aan.


Comments


bottom of page