top of page

& Interim werkzaamheden

Als ik zo naar mijn profiel op LinkedIn kijk dan vraag ik me wel eens af of de beschrijving van mijn werkzaamheden de lading dekt.


Familierecht fiscalist, Senior Belastingadviseur, Financieel Planner, Estate Planner, Executeur.


Ik mag er denk ik van uit gaan dat de doelgroep op LinkedIn wel voldoende weet. En als dat toch niet het geval is dan heb ik op mijn website www.erfzaken.nl/onze-erfmeesters uitgebreid beschreven wat ik allemaal doe.

Voor wie werkt Erfzaken

De vraag komt vaak voor wie ik die werkzaamheden uiteindelijk verricht? Niet alleen voor de particuliere klanten en ondernemers van Erfzaken. Maar ook adviseer ik aan of werk ik samen met: accountantskantoren, administratiekantoren, advocaten, hypotheekadviseurs en/of notarissen. Soms doe ik dat samen met een medewerker van het betreffende kantoor of soms neem ik de klanten ook wel over. Ik maak geen jaarrekeningen en adviseer niets op het gebied van loon- of omzetbelasting.

& Interim werkzaamheden


Die verricht ik ook. Sterker nog. Vanaf 1 maart 2023 eindigt een langlopende opdracht bij een accountantskantoor waardoor ik juist weer ruimte heb om een interim opdracht te aanvaarden. Die opdrachten kunnen divers zijn. Voor een incidentele klus maar ook voor een langere periode bij (tijdelijke) onderbezetting van je kantoor of bij een overdaad aan workflow. Of misschien wil jij je medewerkers door laten ontwikkelen op één van mijn specialistische vakgebieden.


Interesse?

Als je geïnteresseerd bent laat dan een berichtje achter op de website van Erfzaken of stuur een email naar info@erfzaken.nl. Telefonisch contact is natuurlijk ook prima. Ik ben te bereiken op 055-3020202.
Comentários


bottom of page